Αρχική - ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - Επιστροφές & Ανταλλαγές

Επιστροφές & Ανταλλαγές

Ανταλλαγές προϊόντων

 

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, σας παρέχουμε ευχαρίστως το δικαίωμα της ανταλλαγής του προϊόντος εντός 14 ημερών ξεκινώντας από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι ακόλουθοι κανόνες πρέπει να ισχύουν για το προϊόν που θα θέλατε να ανταλλάξετε.

1. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί αχρησιμοποίητο με όλη την αρχική συσκευασία ακόμα και με όλες τις ετικέτες και σφραγίδες γνησιότητας που επισυνάπτονται από τον κατασκευαστή.

2. Όλα τα αιτήματα για ανταλλαγή προϊόντων ελέγχονται με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια κατά την άφιξη τους και δεν θα εγκρίνονται εάν το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση όπως σας το στείλαμε.

3. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι το προϊόν που θα μας επιστρέψετε μέσω της εταιρίας μεταφορών/ελτα θα πρέπει να έχετε κρατήσει το αποδεικτικό αποστολής.

Παρακαλούμε να εξασφαλίσετε την καλύτερη συσκευασία και πio σίγουρη μέθοδο αποστολής των προϊόντων.

4. Επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής του προϊόντος από την εταιρία μεταφορών/ελτα και γίνεται με δική σας ευθύνη.

5. Μην επιστέψετε το προϊόν χωρίς πρώτα να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Εμείς θα σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την ανταλλαγή.

Αν επιθυμείτε να ανταλλάξετε κάποιο προϊόν παρακαλώ συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα ανταλλαγής προϊόντων.

Επιστροφές προϊόντων

Το toby.gr προσφέρει πλήρη επιστροφή για το προϊόν σε αχρησιμοποίητη κατάσταση και με την αρχική του συσκευασία. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, σας παρέχουμε ευχαρίστως το δικαίωμα της επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών ξεκινώντας από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι ακόλουθοι κανόνες πρέπει να ισχύουν για το προϊόν που θα θέλατε να επιστρέψετε.

1. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί αχρησιμοποίητο με όλη την αρχική συσκευασία ακόμα και με όλες τις ετικέτες και σφραγίδες γνησιότητας που επισυνάπτονται από τον κατασκευαστή.

2. Όλα τα αιτήματα για επιστροφή προϊόντων ελέγχονται με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια κατά την άφιξη τους και δεν θα εγκρίνονται εάν το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση όπως σας το στείλαμε.

3. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι το προϊόν που θα μας επιστρέψετε μέσω της εταιρίας μεταφορών/ελτα θα πρέπει να έχετε κρατήσει το αποδεικτικό αποστολής.

Παρακαλούμε να εξασφαλίσετε την καλύτερη συσκευασία και ποιο σίγουρη μέθοδο αποστολής.

4. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής του προϊόντος από την εταιρία μεταφορών/ελτα και γίνεται με δική σας ευθύνη.

5. Μην επιστρέψετε το προϊόν χωρίς πρώτα να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Εμείς θα σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την επιστροφή.

Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν παρακαλώ συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα επιστροφής προϊόντων.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 7-10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς , αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων.

Τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη.

Αξιώσεις&Διαμαρτυρίες

Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια της συναλλαγής σας με το toby.gr για την άμεση διευθέτηση του, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε είτε μέσω e-mail στο contact@toby.gr ή τηλεφωνικά στο 2310-587313 .