Αρχική - ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Όλες οι τιμές στο toby.gr συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας διαμορφώνεται στο καλάθι αγορών (CART) και εκεί προστίθενται τα έξοδα μεταφορικών ή κάποιας έξτρα συσκευασίας που επιθυμείτε, όπως υποδεικνύεται στην παράγραφο. Αφού αποφασίσετε ποια διαδικασία πληρωμής σας ταιριάζει επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής στο κατάλληλο σημείο της φόρμας του αιτήματος παραγγελίας σας και εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας εφόσον χρειάζονται.

Η συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε εμπίπτουν στην αυστηρή πολιτική προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων που τηρεί η εταιρεία μας και συλλέγονται και επεξεργάζονται με πλήρη ασφάλεια και επιμέλεια και μόνον κατόπιν της συγκατάθεσής σας που παρέχεται με την αποστολή του αιτήματος της παραγγελίας σας.

Ιδίως για τις πληρωμές με πιστωτική κάρτα λαμβάνονται, σε συνεργασία και με τη συνεργαζόμενη τράπεζα, όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές και διασφαλίζουν τις πληρωμές σας.

Όλες οι τιμές στο toby.gr συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Οι τρόποι πληρωμής είναι συγκεκριμένα οι ακόλουθοι:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίστοιχο τίμημα κατά την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μεταφορών/ελτά. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται:
2 € αντικαταβολή ΕΝΤΟΣ του Λεκανοπεδίου Αττικής
2 € κόστος αντικαταβολής στη Θεσσαλονίκη
2 € στην υπόλοιπη Ελλάδα και νησιά
 

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΡΑΠΕΖΗΣ

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελίας σας και η δέσμευση των προϊόντων που περιλαμβάνονται σε αυτήν από εμάς, σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας μας που εμφανίζονται.

Εν συνεχεία θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο της συγκεκριμένης κατάθεσης είτε με email στο contact@toby.gr, ή να μας τηλεφωνήσετε στο 2310-587313

Μετά τη λήψη έγκυρου αντίγραφου κατάθεσης του συνολικού ποσού, ακολουθείται η διαδικασία της επεξεργασίας και της επιβεβαίωσης παραγγελίας και σας αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα.

Μπορείτε να κάνετε τη κατάθεσή σας στους παρακάτω λογαριασμούς:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ IBAN
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ       23581037126

GR4001102350000023581037126

ALPHA BANK               ----                   ----
EUROBANK 0026.0060.00.0101908261

GR9102600600000000101908261

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

             ----                    ----